Ja niin koirasi loistaa

Vihdoin - oma kirja koiran ohjaajalle!

Tässä kirjassa ei treenata koiraurheilun tekniikkaa eikä lajikohtaisia liikkeitä vaan ohjaajaa ja ohjaajan mieltä. Älä löysäile, uskalla voittaa, ole rohkea. Huomaa oman koirasi hyvä, opettele kohtaamaan vaikeudet, treenaa epäonnistumista, anna itsesi jännittää, kehity ohjaajana. Näe negatiivisissa tunteissa polut ratkaisuihin ja uskalla edetä kohti sinun ja koirasi parasta tekemistä ja tunnelmaa. Yhteinen matka koirasi kanssa alkaa ihan pikkupennusta, mutta myös aikuisen koiran kanssa voi aloittaa oman parhaan tavoittelemisen. Tie voi olla pomppuinen, mutta se on juuri se, jonka haluat kulkea.

Kirjassa on viisi eri osa-aluetta ja niihin liittyviä tehtäviä. Kirjan teoriapohjassa yhdistyvät parinkymmen vuoden kokemus koiraurheilusta sekä nuorten ja aikuisen opinto-ohjauksesta. Kohtaamiset ja tunnelma ovat niin samanlaisia, on kyse koirista tai ihmisistä. Toisaalta kilpailuhenkisuus, oma pieni hiljainen voittamisen toive, on koiraurheilussa yhtä tavoiteltavaa kuin missä tahansa kilpaurheilun lajissa.

Kirjan on kustantanut Training Tracks. Kirjan taitto tehtiin yhteistyössä Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradian media-alan kanssa. Huikea prosessi, jossa sain olla mukana taiton yhteissuunnittelussa ja etenemisessä! Ammattitutkinnon lisäosan päättötyönä Riina sai upeasti kiinni kirjan punaisesta langasta, osa-alueiden tehtävien kuvituksesta ja otti vastuun kirjan taitosta sekä kannen suunnittelusta.

Painopaikkana 138 sivuisella kirjalla on Äänekoskella sijaitseva Keski-Suomen Painotuote. Marian ja Tommin ammattimaisella otteella kirja sai pehmeät, mutta tukevan laminoitu kansi, tehtävien kirjoittamiseen sopivat lempeät sisäsivut ja mikä tärkeää, kspaino.fi:llä on avainlippumerkintä. Tehty Suomessa, Jes! 

Tilaa kirjasi laittamalla minulle sähköpostia narhenhanna@gmail.com tai viestiä 045 670 9555

Ilmoita viestissäsi kappalemäärä, nimesi, osoitetietosi sekä puhelinnumerosi kirjan postitusta varten. Liitä mukaa kopio/kuva tilisuorituksestasi. Voit maksaa mobilepaylla tai alla olevilla tilitiedoilla. Molemmista maksutavoista saat kuitin. 

Kirjan hinta on 27.90 € + postikulut kotimaahan 5.90 € = 33.80 €

Haluatko tilata useamman kirjan tai lähteä yritysyhteistyöhön / jälleenmyyntiin mukaan? Ollaan yhteydessä ja neuvotellaan ryhmätilaukselle alennus ja edullinen yhteispostitus: narhenhanna@gmail.com tai 045 670 9555.

Maksutiedot: Training Tracks, FI1610453501025778, NDEAFIHH. Viestiosaan kirjoita "Kirja ja oma nimesi"

Kirja voidaan yhdessä sopien toimittaa ilman postikuluja Jyväskylään ja Laukaaseen (esim. Koiravalmennus Motivaation hallille) tai heinäkuussa Tending-leirille Jämille. Kerro toiveestasi tilauksen yhteydessä.

Training Tracks Hanna Närhi