Valmennus ja koulutus

Valmentaa, kouluttaa, ohjaa...

Hanna Närhi

Koulutukset ja valmennukset ovat lähellä sydäntäni. Jälki, toko, tottis sekä luennot ja pienryhmät koiran ohjaamisesta ja kisavalmentautumisesta ovat erityisesti osaamisalueellani.

Päätyön ja perheen arjen tapahtumat ajavat usein edelle, joten jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ollaan ajoissa yhteydessä. Kerro sähköpostilla toiveesi sisällöstä ja aikataulusta, ja jatketaan siitä yhdessä eteenpäin.


Koulutuspäivän hinta riippuu päivän pituudesta ja koulutettavien määrästä. Tässä hinta-arviota, mutta tarkemmat koulutuksien ja valmenuksien hinnat räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Viikonloppu perjantai-illasta sunnuntaihin 350€
Päivävalmennus 200€,
osapäivä 120-150€
Matkakulut 0,5€ / km

Teen myös yhteistyönä Jyväskylässä Koiravalmennus Motivaation kanssa satunnaisesti pienryhmävalmennuksia ja koulutuspäiviä. Tervetuloa ihanan valoisaan ja lämpimään halliin. Tilaisuudet ovat myynnissä Motivaation kaupan kautta. 

Toiminimen takana...

Hanna Närhi

Koulutukseltani olen KK (lastent.opettaja), KM (luokanopettaja), FM (Suomen historia ja aineenopettaja) sekä opinto-ohjaaja. Opoksi valmistuin vuonna 2005 ja olen sen jälkeen saanut nauttia ohjaustyöstä niin yläkoulussa, lukiossa kuin verkko-perustaisesssa aikuislukiossakin. Syksyllä 2022 saan aloittaa opinto-ohjaajana myös IB-lukiossa - in English, of course. 

Opoilu ja koiran ohjaaminen ovat kovin lähellä toisiaan - yhdessä asioiden ratkaisua, pohtimista ja omien polkujen löytämistä. Tarvitaan palkkioita, kiitosta, rajoja, suunnitelmaa ja rohkeutta edetä. Koiraurheiluun lisätwistin tuo tietysti ihana koira, jokainen omalla erityisyydellään ja persoonallaan.

Koiramaailman koulutuksina olen käynyt koulutusohjaaja 1 ja 2, liikkeenohjaaja ja koetoimitsija 1 & 2 -kurssit (TOKO, PK, paimennus) sekä metsästäjätutkinnon ja lukuisia lajikohtaisia koulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Yhdistystoiminnassa olin pitkään mukana paikallisissa yhdistyksissä sekä valtakunnallisessa Suomen bordercolliet ja australiankelpiet ryssä. Palveluskoiramaailman suurimpana palkintona koin sen, kun esityksestäni ja Suomen bordercolliet ja australiankelpiet ryn hallituksen aloitteesta, yhdessä monien pk-rotujen yhdistysten kanssa, saimme lopulta Suomeen lajikohtaiset käyttövalio arvot.

Kuva: Salme Mujunen
Kuva: Salme Mujunen
Kuva: Leena Partanen
Kuva: Leena Partanen

Yritystietoa, tietosuojasta ja palautuksesta

Training Tracks kuuluu ennakonperintärekisteriin ja yritys hoitaa itse verotukseen ja kuluihin liittyvät asianmukaiset suoritukset. Asiakas maksaa vain tuotteesta, koulutuksesta tai valmennuksesta. 

Kirjan tilaajien luovuttamia henkilö- ja asiakastietoja käytetään vain kirjan myyntiin ja postitukseen. Koulutuksiin ja valmennuksiin osallisuvien henkilöiden luovuttamia tietoja ja asiakastietoja käytetään vain ko. koulutukseen tai valmennukseen liittyen. Training Tracks ei luovuta asiakastietoja muuhun käyttöön eikä ulkopuolisille. 

Asiakas voi perua kirjatilauksen 14 päivää oston jälkeen. Jos tilaus on jo lähetetty, kirja täytyy palauttaa täysin myyntikuntoisena, puhtaana ja lukemattoman laatuisena. Ole yhteydessä, jos palautus on ajankohtainen, niin sovitaan asiasta tarkemmin.  

Training Tracks Hanna Närhi