Ja niin koirasi loistaa

Vihdoin - oma kirja koiran ohjaajalle!
NYT kotiin kannettuna ilman postikuluja*) !!

*) postikuluitta Suomen sisällä. 

27.90 €  - NYT kotiin kannettuna ilman postikuluja!
(Postikulut 0€ koskee tilauksia Suomessa. Kysy lisätietoja, jos haluat tilata kirjasi ulkomaille.)

Tilaa kirjasi viestillä:
- narhenhanna@gmail.com tai
- wa/viesti 045 670 9555

Ilmoita viestissäsi kappalemäärä, nimesi, osoitetietosi sekä puhelinnumerosi kirjan postitusta varten. Liitä mukaa maksustasi tiedot TAI kopio/kuva tapahtumasta. Voit maksaa mobilepaylla tai tilille:
Training Tracks, FI1610453501025778, NDEAFIHH. Viestiosaan kirjoita "Kirja ja oma nimesi" 
Molemmista maksutavoista saat kuitin.
 

Tässä kirjassa ei treenata koiraurheilun tekniikkaa eikä lajikohtaisia liikkeitä vaan ohjaajaa ja ohjaajan mieltä. Älä löysäile, uskalla voittaa, ole rohkea. Huomaa oman koirasi hyvä, opettele kohtaamaan vaikeudet, treenaa epäonnistumista, anna itsesi jännittää, kehity ohjaajana. Näe negatiivisissa tunteissa polut ratkaisuihin ja uskalla edetä kohti sinun ja koirasi parasta tekemistä ja tunnelmaa. Yhteinen matka koirasi kanssa alkaa ihan pikkupennusta, mutta myös aikuisen koiran kanssa voi aloittaa oman parhaan tavoittelemisen. Tie voi olla pomppuinen, mutta se on juuri se, jonka haluat kulkea.

Kirjassa on viisi eri osa-aluetta ja niihin liittyviä tehtäviä. Kirjan teoriapohjassa yhdistyvät parinkymmen vuoden kokemus koiraurheilusta sekä nuorten ja aikuisen opinto-ohjauksesta. Kohtaamiset ja tunnelma ovat niin samanlaisia, on kyse koirista tai ihmisistä. Toisaalta kilpailuhenkisuus, oma pieni hiljainen voittamisen toive, on koiraurheilussa yhtä tavoiteltavaa kuin missä tahansa kilpaurheilun lajissa.


Aamukahvilla oikoluvun loppusilausta toukokuussa 2022. / Hanna Närhi
Aamukahvilla oikoluvun loppusilausta toukokuussa 2022. / Hanna Närhi

Kirjan on kustantanut toiminimeni Training Tracks. Kirjan taitto tehtiin yhteistyössä Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradian media-alan kanssa. Huikea prosessi, jossa sain olla mukana taiton yhteissuunnittelussa ja etenemisessä! Ammattitutkinnon lisäosan päättötyönä Riina sai upeasti kiinni kirjan punaisesta langasta, osa-alueiden tehtävien kuvituksesta ja otti vastuun kirjan taitosta sekä kannen suunnittelusta.

Painopaikkana 138 sivuisella kirjalla on Äänekoskella sijaitseva Keski-Suomen Painotuote. Marian ja Tommin ammattimaisella otteella kirja sai pehmeät, mutta tukevan laminoitu kansi, tehtävien kirjoittamiseen sopivat lempeät sisäsivut ja mikä tärkeää, kspaino.fi:llä on avainlippumerkintä. Tehty Suomessa, Jes! 

Kirja on tilattavissa myös monista verkkokaupoista sekä mm. Riemukauppojen Mikkelin ja Lahden myymälästä. 

Jos haluat tilata useamman kirjan, ollaan yhteydessä ja neuvotellaan ryhmätilaukselle alennus ja edullinen yhteispostitus: narhenhanna@gmail.com tai 045 670 9555.

Hanna Närhi ja Tending Dayfly "Kit" /  Kuva: Leena Partanen
Hanna Närhi ja Tending Dayfly "Kit" / Kuva: Leena Partanen

Yritystietoa, tietosuojasta ja palautus

Training Tracks kuuluu ennakonperintärekisteriin ja yritys hoitaa itse verotukseen ja kuluihin liittyvät asianmukaiset suoritukset. Asiakas maksaa vain tuotteesta, koulutuksesta tai valmennuksesta.

Kirjan tilaajien luovuttamia henkilö- ja asiakastietoja käytetään vain kirjan myyntiin ja postitukseen. Koulutuksiin ja valmennuksiin osallisuvien henkilöiden luovuttamia tietoja ja asiakastietoja käytetään vain ko. koulutukseen tai valmennukseen liittyen. Training Tracks ei luovuta asiakastietoja muuhun käyttöön eikä ulkopuolisille.

Asiakas voi perua kirjatilauksen 14 päivää oston jälkeen. Jos tilaus on jo lähetetty, kirja täytyy palauttaa täysin myyntikuntoisena, puhtaana ja lukemattoman laatuisena. Ole yhteydessä, jos palautus on ajankohtainen, niin sovitaan asiasta tarkemmin.  

Ja niin koirasi loistaa :: Training Tracks Hanna Närhi Training Tracks Hanna Närhi